Vi har lagt Res Create Sverige AB i vila för tid framåt.
Uppdateringar om vår verksamhet sker på Instagram, besök oss gärna där.

Mars – Vårmånad

Vi har firat Vårdagjämningen, för första gången och lite trevande. Det känns spännande. Tiden vi lever i ger oss utrymme att utforska nya saker, händelser, skeenden…Vi behöver fira mer, ta tillfällen i akt att glädjas.


Vi följer månen varje kväll, läser om den både historiskt och vetenskapligt. Blandar lite som känns bra. Sover man mera oroligt när det är fullmåne? Ser vi både måne och stjärnor klarare nu, när flygtrafiken minskat? Vi pratar om det och funderar. Förundras över de nya små ting som kommer till oss. Vi behöver förundras mer.


Fullmånen i mars kallas Seed Moon. Det är dags att så frön, dags att förkultivera nu. Växtkraften är starkare vid fullmåne 🌕. Vi sår frön till tomater, paprika, aubergine, örter och en del annat som vi vill prova.

Vi sår för vänskap, kärlek, familj, Vårt Vilohem, sommarläger med FUB… genom att förbereda för sommaren. Mycket av våra frön sår vi på Instagram. Vi ska bli bättre på att så här på hemsidan.
Vi kommer att hålla öppet för att hyra rum hos oss, för att äta i enkelhet hos oss, att yoga, att träna, att stanna upp för en längre tid eller kanske bara för en kort stund. Här finns gott om plats och här kan man hålla avstånd och ändå vara tillsammans ❤️. Vi hoppas fortfarande att vi kommer hålla FUB Sommarläger i juli.

Nu i vårmånad kommer vi att pendla mellan öst- och västkust. Vi ska ställa iordning på Talldungen, både ute och inne. Vårmånad 🍀 känns bra. Vi har väntat och längtat så länge nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *