Vi har lagt Res Create Sverige AB i vila för tid framåt.
Uppdateringar om vår verksamhet sker på Instagram, besök oss gärna där.

Jul och Nyår 2020

Denna annorlunda höst har runnit undan, både fort och långsamt. Ingenting har varit självklart, frågor som vi aldrig ställt oss innan har kommit upp… Det som är självklart att göra; handla mat, komplettera garderoben, titta in på en fika, bjuda hem någon, kramas – ALLT får oss att stanna upp. Och tänka en gång till, tänka om, förändra.
När livet går långsammare, när vi oftare tvingas tänka till, tänka över… händer något inom oss. Vi ser saker och händelser i ett nytt perspektiv. Vi får mer visdom.

Så många har haft och har det svårt detta året och dessa stora helger. För vissa har det blivit bra med förändringar.

När barnbarnen vänder bort att ansiktet när man försiktigt kramas skriker hjärtat av sorg. Den erfarenheten kunde de fått slippa! Ändå jublar hjärtat över den försiktiga kramen. Vi har ju varandra❤️.

Den djupa, innerliga värme som sprider sig i hela kroppen när barnbarnen ringer på FaceTime och vill dela julklappsöppningen med oss❤️.

Nu ska vi fira en annorlunda nyårsafton 🍾🦪. På dagen (tolvslag sker ju hela dygnet på fler ställen i världen), utomhus och med några få vänner.

Vi önskar våra läsare GOTT NYTT ÅR!

På återseende till vår och sommar. På Vårt Vilohem finns gott om plats och vi kommer att göra allt för att människor ska kunna mötas där på ett tryggt sätt. ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *