Vi har lagt Res Create Sverige AB i vila för tid framåt.
Uppdateringar om vår verksamhet sker på Instagram, besök oss gärna där.

Vecka 41-46 Gråmys

Veckorna går så fort!

Vi slarvar med bloggen 😔. Publicerar på Instagram istället. Sommaren på Talldungen och Vårt Vilohem är fortfarande på planeringsstadiet. Restriktioner gör att vi försiktigt ändrar vår inriktning, våra idéer. Det där med föreläsningar och tema-middagar känns långt borta…

Vi följer småföretagare nära oss – kan vi göra något? Ja, handla lokalt och närproducerat. Vi bestämmer oss för ett projekt där vi ska se hur långt man kan leva på närproducerat. Just nu är vi mitt uppe i det 👍🧐🌞.

November är en grå månad. Meteorolog på tv föreslår att det är GRÅMYSIGT 😉☁️. Det är taget 👍. Vad gör man när man gråmyser?

Vi bestämmer att en dag varje helg ska vi besöka ett mindre näringsställe, på landsbygden och inte alltför långt borta. Äta lunch och fika för att på detta sätt bidra under dessa märkliga tider. Det blir en sorts gråmys 😊☁️.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *