Vi har lagt Res Create Sverige AB i vila för tid framåt.
Uppdateringar om vår verksamhet sker på Instagram, besök oss gärna där.

Vecka 34 Nya Vänner och Gammal Vänskap

Solen värmer, vinden är stilla och stranden bjuder in.
Att sola, att bada, att läsa och vila.

Ett oväntat möte, qigong möter yoga, blickar och rörelser som förenar. Vi blir inbjudna till qigong i trädgården utanför Gullbrandstorp Församlingshem. Prästen leder oss i en grupp om cirka tio personer och vi finner ny vänskap 🙏.


Vi bjuder våra grannar att titta på Vårt Vilohem en kväll och blir sittande i trädgården i flera timmar och pratar, skrattar mycket och finner ny vänskap 🙏.

Till veckoslutet kommer efterlängtade vänner som vi känt länge. Trygga och varma är de tillbaka, flyttar in och rumsterar om och är behagliga kring oss. Vi cyklar, vi fikar och när vädret byter skepnad och vinden får havet att rasa och vågorna slår höga kastar vi oss i dem – är åter som barn, skrattar och får kallsupar och skrattar ännu mer.
När vi vandrar från stranden är vi överens om hur roligt det är att bada i höga vågor, hur livgivande det är och hur levande vi känner oss.

Just så känns livet; ibland varmt, stilla, ibland kyligt, stormigt, ibland nytt och spännande, ibland gammalt och vant. Och det är precis som det ska vara…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *