Vi har lagt Res Create Sverige AB i vila för tid framåt.
Uppdateringar om vår verksamhet sker på Instagram, besök oss gärna där.

Vecka 33 Värme och Vänner

Värmen kommer till oss på riktigt, stannar kvar även på natten. Även då är detta en magisk plats med den stora trädgården och närheten till havet och stranden.

Detoxen har fått oss att vandra lite saktare, vara mera närvarande, vila mer. När vi blir mer stilla hör vi ljuden runt oss; stilla bris, lågmälda röster, skrattande barn…. Vi ser hur ekorren far runt mellan träden, en kanin skuttar nästan ända fram till våra fötter innan den upptäcker oss och förskräckt byter riktning, duvorna kuttrar oavbrutet, en slags hackspett blir förtjust i ett av de döda träden och i den stillhet och lågmäldhet som råder blir det också ett välkommet ljud. En katt smyger runt och fortfarande bryr sig inte Sam om det.
Fasanhönan som vi inte sett på hela sommaren kommer fram och pickar fridfullt en morgon när vi är några kvinnor som dricker vårt morgon-the, vi tror hon dras till det kvinnliga just då.
Växterna frodas och blommar, tomaterna mognar och till och med paprikorna börjar sätta frukter, örterna går i blomning. Allt älskas av bin 🐝 och fjärilar 🦋.

Vi avslutar Detoxen och vänner kommer till oss, vi har underbara mat- och vänskapsupplevelser på stranden på kvällarna.
Tiden är satt på sakta, vi äter frukost och luncher långsamt tillsammans med vänner. Hinner med att samtala; om smått och om stort, om nu och om framtid. Samlar krafter tillsammans. Tacksamma att vi har varandra ❤️. Vi yogar, vi badar………sakta ❤️.

Vi följer solnedgången, blir sittande i den varma, mörka, magiska natten. Just nu är vi här och allt är precis som det ska vara ❤️🌙.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *