Vi har lagt Res Create Sverige AB i vila för tid framåt.
Uppdateringar om vår verksamhet sker på Instagram, besök oss gärna där.

Vecka 32 Energi

Det blir tomt på Talldungen Vårt Vilohem när de sista gästerna lämnar oss på måndagen. En tomhet som är skön och vilsam – och trygg. Nu börjar vi sakta förankra hur det är att ha gäster, hur det påverkar oss på olika sätt. Mest fascinerande är att alla är så mysiga och fina så man hela tiden känner sig glad.
Vädret vänder och det blir lockande med strandliv.

Vi beslutar att lägga in några Detox Dagar när vi inte har några gäster. Det blir inköp av nyskördade grönsaker på gårdsbutikerna runt om och vi kör fem dagar på grönsaker, frukt, örter, bönor, linser, nötter och frön. Egentligen är det inte så långt från vad vi vanligtvis äter, men man blir påmind om hur lätt man ”täpper till” när man blir hungrig eller sugen.

Vi hänger på stranden, badar och solar och njuter av barnbarn med föräldrar som dyker upp över helgen.

Det känns bra med Detox, men det är inte lika roligt hela tiden. Vi blir lite trötta, lite sega, det gör lite ont här och där – då får man dra sig tillbaka, vila lite till och ha fördragsamhet med både sig själv och varandra ❤️.

Det är spännande med energier, hur de förändras och påverkar oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *