Vi har lagt Res Create Sverige AB i vila för tid framåt.
Uppdateringar om vår verksamhet sker på Instagram, besök oss gärna där.

Vecka 30 Gästerna

Vilken tur vi har 🍀! De människor som kommer till oss för att bo här är så trevliga och rara. Det är roligt att möta dem, det är roligt att försöka göra det trivsamt för dem.

På fredagen får vi besök av en man som brukar vara här på FUB Sommarläger. I år är det inställt, men han kommer med sin ledsagare/chaufför och det blir ett kärt återseende 💓.

De går runt och tittar, vi pratar om gamla tider och ordningar, det fikas på medhavd matsäck i trädgården. Just när de är här tränger solen fram genom regnmolnen , som för att skicka med dem all den värme som finns här, att ta med sig, att minnas, att vårda.
Vi vinkar när de lämnar oss. De har förgyllt vår dag.

Alla de gäster som skulle varit här nu i juli, på FUB Sommarläger – vi SAKNAR er så mycket ❤️. Har ni vägarna förbi så titta in, det finns plats för fika i trädgården och visst har vi tid för en liten pratstund.

Det finns plats för andra också förstås. Veckan som kommer har vi fina Sandra Jämtfjäll här. Hon kommer att hålla yogaklasser, erbjuda olika sorters massage, Reiki mm. Passa på att testa. Du är välkommen även om du inte bor här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *