Vi har lagt Res Create Sverige AB i vila för tid framåt.
Uppdateringar om vår verksamhet sker på Instagram, besök oss gärna där.

Vecka 28 Barnbarnsvecka

Visst är det en märklig bild😉.

I den ligger förklaringen till varför man alltid ska fortsätta yoga 🧘‍♀️. När två barnbarn växt ur ens famn kan de fortfarande lägga sina huvud på mina knän i lotusställning, kura ihop sig under badlakan och gömma sig för vinden på stranden, knapra på kex och fnissa. Och vi är nära. Jag ska alltid fortsätta yoga 🧘‍♀️ ❤️.

Tystnaden lägger sig över Talldungen när de lämnat oss, med underbara minnen av skratt, berättelser om vardagslivet, tidig morgonyoga tillsammans, klappret av rollerblades på altangolvet; kom och hjälp mig….strandpromenader, bad, godnattsagor.

Tacksamhet 🙏

Nu går vi in i en vecka med nya gäster på Vårt Vilohem 🌞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *