Vi har lagt Res Create Sverige AB i vila för tid framåt.
Uppdateringar om vår verksamhet sker på Instagram, besök oss gärna där.

Maj – igen!

Nu är det ett år sedan vi kom till Talldungen för att driva Vårt Vilohem ❤️.

Det har varit en spännande och intensiv tid. Märklig på många sätt. De drömmar och idéer som vi hade för ett år sedan har förändrats på många sätt. De extraordinära tider vi alla lever i får oss att tänka och handla i nya banor, trampa nya, obeprövade stigar.
Vi vill gärna sammanfatta förra sommaren som en fin sommar med många nya bekantskaper, idéer och erfarenheter.
Vintern har varit lång och ganska kall. Satt oss alla på nya prövningar, nya sätt att hantera saker och människor och möten. Vi har skaffat nya intressen; månens vandring och betydelse, Vårt Matprojekt som både roat och irriterat oss (det planeras och pillas fortfarande för en bok), nya typer av tv-program samt en badtunna där vi tillbringat åtskilliga stjärnklara kvällar med att filosofera om livet….

Nu har vi varit på Talldungen sedan första april, pendlat mellan öst- och västkust. Vi har gjort mycket utomhus och till nästa vecka öppnar vi upp för att boka rum hos oss.